Bilgisayarda 2 Whatsapp Birden Kullanma

Bilgisayarda 2 WhatsApp Kullanma


Bilgisayarda 2 WhatsApp Kullanma, aslında çok kolay ve akıllara kolay kolay gelmeyen yöntemlerle yapılması mümkündür. Ben bunu güvenli olmadığını düşündüğünüz uygulamalar kurarak değil. Her zaman günlük hayatımızda kullandığımız programlarla anlatmaya çalışacağım. Aşağıda yöntemlerini belirttiğim şekilde bilgisayar üzerinden 2 WhatsApp kullanmanız mümkün olacak ve böylelikle yeni bir ihtiyacınızı da gidermiş olacağız. Ancak bu işlemi yapmadan önce kaç adet whatsApp hesabı kullanacağınıza karar vermeniz gerekecek. Çünkü bu işlemimizde sadece yüklediğiniz tarayıcı kadar kullanıcı oluşturabileceksiniz ve bu işlem bilgisayarınızı ve sizi rahatsız edebilir. :) Yanlış anlaşılma olmaması için olayı şöyle açıklamak istiyorum. Bilgisayarınızda 2 WhatsApp kullanmak için kurduğunuz tarayıcılar virüslü olabilir ancak benim size vereceğim tarayıcılarda böyle bir durum olmaz. Tamamen güvenli tarayıcılar olacaktır. Bunların dışında kullanmak isterseniz kendiniz araştırmanız gerekiyor ki buda olumsuz sonuçlar doğurabilir. İşi iyi bilmeniz gerekiyor.



Bilgisayarda 2 WhatsApp Birden Nasıl Kullanılır ?


Öncelikle bilgisayarınızda birden fazla tarayıcı olması gerekebilir. Aşağıda uygun tarayıcıları listeledim. Bunların içinden birisi bilgisayarınızda kuruluysa tarayıcı indirmenize gerek yok. Onun üzerinden devam edebilirsiniz. Ama ben uygulamayı size önce 1. tarayıcı sonrada 2. tarayıcı ile göstereceğim. Bu şekilde istediğinize nasıl ulaşmanız gerektiğini göreceksiniz.

Kullanabileceğiniz Tarayıcılar

  1. Google Chrome Tarayıcı
  2. Yandex Tarayıcı
  3. Microsoft Edge Tarayıcı (Windows 10'da Kurulu Gelmektedir.)
  4. Safari Tarayıcı (İOS ve MAC Cihazlarda Kurulu Gelmektedir.)
  5. Firefox Tarayıcısı
Bu tarayıcılardan birisini kurmanızı rica ediyorum. Ben Google Chrome üzerinden anlatacağım. Ardından aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

1. Web WhatsApp Bağlanma

  1. Bilgisayarınızda web.whatsapp.com adresine gidin.
  2. Telefonunuzda WhatsApp'ı açın.
    • Android'de: Sohbetler > Menü > WhatsApp Web'e gidin.
    • Nokia S60 ve Windows Phone'da: Menü > WhatsApp Web'e gidin.
    • iPhone'da: Ayarlar > WhatsApp Web'e gidin.
    • BlackBerry'de: Sohbetler > Menü > WhatsApp Web'e gidin.
    • BlackBerry 10'de: Ekranı yukarıdan aşağıya çekin > WhatsApp Web'e gidin.
    • Nokia S40'da: Ekranı aşağıdan yukarıya doğru çekin > WhatsApp Web'e gidin.
    • Bilgisayarınızın ekranındaki QR kodunu telefonunuzdaki WhatsApp'ta tarayın.


2. Web WhatsApp Bağlanma

Google Chorme'dan bağlandıktan sonra CTRL+SHİFT+N tuşuna basarak tarayıcının gizli sekme bölümüne giriş yapabilirsiniz ve gelen sayfada da 1. Web WhatsApp Bağlanma adımlarını yapın. Bu şekilde de 2 adet WhatsApp kullanabilirsiniz. Bu adımları diğer tarayıcılarda da kullanabilirsiniz. Böylelikle 1 tarayıcı ile 2 adet Web Whatsapp kullanabilirsiniz. 

Yararlı olması dileği ile ... :)


Yorumlar

Yorum Gönder